Detailed Notes on سردرد و حالت تهوع
Detailed Notes on سردرد و حالت تهوع
Blog Article
ارتباط تلفنی با متخصص زنان ارتباط آنلاین با متخصص زنان چه زمانی به اورژانس مراجعه کنیم؟
بخش عمده انواع سردردهای اولیه را سردردهای ساده تشکیل میدهند که بسیاری از مردم جهان به صورت روزانه و در طول عمرشان با آنها درگیر هستند.
سردرد ثانویه علامت وجود مشکلی است که عصبهای حساس به درد سر را تحریک کرده است. به بیان دیگر علائم سر درد در واقع از عارضه دیگری نشات میگیرد.
آرتائوس سردرد میگرنی را به صورت درد در یک طرف سر توصیف کرده که با استفراغ همراه است. همچنین او متوجه شد که این حملات میتوانند در یک دوره زمانی مشخص اتفاق بیفتند و در بین دو حمله، بیمار یک دوره بدون علامت و سالم را سپری کند.
پیزوتیفن (ساندومیگران): این دارو پرکاربردترین داروی پیشگیری از سردرد است که اکثر پزشکان آن را تجویز میکنند.
او بیمارانی را توصیف میکند که در اتاقهای تاریک و ساکت استراحت میکنند تا حمله میگرنی آنها به پایان برسد.
داروهای تجویزی روزانه، از جمله داروهای ضد افسردگی سه حلقهای، ممکن است سردردهای مزمن تنشی را مدیریت کنند.
درمان به علائم بیمار و محل پارگی شریان کاروتید بستگی دارد و شامل گزینههای زیر میشود:
از آنجایی که سردرد میتواند علامت عارضهای جدی باشد، چنانچه از سردرد شدید و مداوم یا مکرر رنج میبرید، حتما به پزشک مراجعه کنید.
اگر داروهای ضدبارداری مصرف میکنید و دچار میگرن پریود شدهاید، ممکن است با تغییر دارو و مصرف قرصهایی که استروژن کمتری دارند یا فقط حاوی پروژستین (نوعی پروژسترون ساختنی) هستند درمان شوید.
یا ناشی از ضعف معده و گوارش؛ گاهی ضعف رحم در زنان، گاهی مشکلات روده و …( سردردهای مشارکتی یعنی وجود بیماری در اندامی دیگر (مانند معده، کبد، رحم، طحال، کلیه و …) یا کل بدن (سردرد ناشی از تب) موجب سردرد میشود)
به دردی که از سر یا بخش بالایی گردن شروع میشود، سردرد گویند. منشا درد بافتها و ساختارهایی است که جمجمه یا مغز را دربر میگیرد؛ چرا که خود مغز هیچ عصبی ندارد که باعث ایجاد حس درد (فیبرهای درد) شود.
کاهش استرس نقش مهمی در بهبود سردرد دارد. روشهای ریلکسیشن از جمله یوگا، مدیتیشن و تمرینهای تنفسی میتوانند به پیشگیری از سردرد پریود شدید سردرد کا علاج کمک کنند.
پزشکی امروز بیش از شناخت عامل میگرن، بر روشهای مختلف مهار سردردهای میگرن و شدت علائم بیماران متمرکز شده است. هرچند که پژوهشگران همواره در حال ادامه تحقیقات بر روی علتهای مختلف مولکولی، ژنتیکی، عروقی و هورمونی موثر در ایجاد میگرن هستند و روزانه یافتههای بیشتری بر دانستههای علمی درباره منشا میگرن افزوده میشود.